ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΥΜΠΛΟΣΤΕΡ

30,00

ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΥΜΠΛΟΣΤΕΡ

Το μπαστούνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή πρόληψη της κλοπής του αυτοκινήτου σας

Περιγραφή

Κλείδωμα τιμονιού: Ενεργοποιήστε το A γύρω από τη μία πλευρά του τιμονιού, επεκτείνετε το κλείδωμα έως ότου το C εμπλακεί γύρω από την αντίθετη πλευρά.

Κλειδαριά τιμονιού στο πεντάλ: Γάντζο D γύρω από το πεντάλ φρένου και κλείστε το κλείδωμα έως ότου το Β αγκιστρωθεί στο τιμόνι.

Τύπος κλειδώματος πεντάλ-φρένου: (κάντε μια σύντομη στάση) Τοποθετήστε το E πάνω από το πεντάλ φρένου και επεκτείνετε το κλείδωμα έως ότου το A περιστραφεί γύρω από το τιμόνι από κάτω. Πιέστε ελαφρά για να φρενάρετε. Πιέστε ελαφρά το πεντάλ φρένου όταν ξεκλειδώσετε τις λυχνίες φρένων είναι αναμμένες για προειδοποιητικό σκοπό κλειδώνει και τους τέσσερις τροχούς.

Κλείδωμα μοχλού γραναζιού στο χειρόφρενο: Τοποθετήστε το A γύρω από το μοχλό ταχυτήτων και επεκτείνετε έως ότου το C ενεργοποιηθεί σταθερά γύρω από το χειρόφρενο.

Προειδοποίηση
Αυτό το μπαστούνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή πρόληψη της κλοπής του αυτοκινήτου σας, εάν θυμάστε τα εξής:

  • Αυτή η κλειδαριά δεν εμποδίζει την εκκίνηση ή την κίνηση του οχήματός σας. Το όχημά σας μπορεί να ξεκινήσει να κινείται ή να οδηγείται ακόμα και μετά την σωστή τοποθέτηση της κλειδαριάς σας.
  • Μετά την σωστή εγκατάσταση της κλειδαριάς, οποιαδήποτε απόπειρα μετακίνησης ή οδήγησης του οχήματός σας μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο όχημά σας. Όταν σταθμεύετε το όχημά σας, σε κατηφόρα, στρέψτε πάντα τους μπροστινούς τροχούς του οχήματος προς το δρόμο. Όταν σταθμεύετε το όχημά σας σε ανηφόρα, στρέψτε πάντα τους μπροστινούς τροχούς του οχήματος μακριά από το πεζοδρόμιο.