ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ MOTHERS CMX

25,00

ΠΡΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ MOTHERS CMX SURFACE PREP

–   Η σωστή προετοιμασία των επιφανειών πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε κεραμικής επίστρωσης, σφραγιστικού ή κεριού είναι υψίστης σημασίας για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη πρόσφυση και ο μακροχρόνιος δεσμός.

–   Τα παλιά κεριά, τα επίμονα έλαια, το λίπος και τα άχρηστα υπολείμματα γυαλίσματος αφαιρούνται με το Mothers CMX Surface Prep.

–   Οι βιοαποικοδομήσιμες επιφανειοδραστικές ουσίες και οι διαλύτες λίπους εισχωρούν βαθιά, διαλύοντας τα έλαια και ανυψώνουν τους προσκολλημένους επιφανειακούς ρύπους.

–   Αυτό το ασφαλές, αποτελεσματικό, με ουδέτερο καθαριστικό pH είναι τόσο ευέλικτο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε κάθε εξωτερική επιφάνεια του οχήματός σας, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων, του γυαλιού, των τροχών, των ελαστικών και πολλά άλλα.

–   Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε περιβαλλοντικά αμαξώματα χάρη στη φόρμουλα χωρίς σιλικόνη.

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα : Εφαρμόζουμε αρχικά το MOTHERS Surface Prep ώστε να προετοιμάσουμε την επιφάνεια του αυτοκινήτου και έπειτα στο επόμενο βήμα χρησιμοποιούμε το MOTHERS Ceramic Spray Coating ώστε να φέρουμε τα αποτελέσματα για τα οποία μας εγγυάτε η εταιρία MOTHERS.